کود مایع جلبک دریایی کلپاک
کود Bavaria ۲۰-۲۰-۲۰ - Planta-Germany
کود زایز پودری
بهاورشیمی بهسول
هیومیک اسید اسپانیایی
کود جلبک دریایی
کود جلبک دریایی ALGAESUN زنیت
هیومیک اسید
کود ۲۰-۲۰-۲۰ بلوروستر پودری
کود NPK ۲۰-۲۰-۲۰
هیومیک اسید RicoMax-spain
کود ریکومکس
سه بیست انگلستان
کود سه بیست گروزایز
زاموفیلیا گیاهی است که منشا اصلی آن آفریقایی شرقی و از خانواده ی گیاهان آراسه می باشد. این خانواده ی بزرگ شامل گیاهان مختلفی از جمله فیلودندرون، اسپاتی فیلوم و آگلونما است که همه ی این گیاهان از سالیان طولانی در منازل ایرانیان بوده و محبوبیت زیادی دارد.
نام دیگر زاموفیلیا ، زامیفولیا نیز هست و از لحاظ علمی زامیفولیا درست تر است. اما با توجه به استفاده ی عموم مردم از نام زاموفیلیا، بیشتر به این نام شناخته می شود. زاموفیلیا از گیاهان محبوب آپارتمانی است که در سراسر نقاط دنیا از این گیاه در دکوراسیون داخلی خود استفاده می کنند.
از زیبایی های دل نواز این گیاه زیبا می توان به داشتن برگ هایی زیبا، سبز و براق اشاره کرد که همه این مجموعه در کنار هم باعث شده است تا این گیاه به عنوان یکی از اولویت ها در انتخاب افراد برای دکوراسیون داخلی آپارتمان خود شناخته شود و در سبد خرید بسیاری از افراد باشد. زاموفیلیا نیاز های فراوانی دارد که از جمله آنها می توان به نور، خاک و عناصر غذایی اشاره کرد. برای تامین عناصر غذایی کود اسید هیومیک که از جمله کود های ارگانیک و محرک رشد میباشد، برای زاموفیلیا بسیار پیشنهاد شده و تاثیر فوق العاده ای دارد. در ادامه با ما در گل استایل همراه باشید تا به بررسی هیومیک اسید برای زاموفیلیا بپردازیم.
گیاه زاموفیلیا به نور زیادی احتیاج ندارد، ای حرف به این منظور نیست که زاموفیلیا را می توان بدون هیچ نوری نگه داشت. بعضی از فروشندگان به زاموفیلیا، گیاه کمدی نیز می گویند.
این کلمه به این معنا نیست که می توان از این گیاه داخل کمدی که هیچ نوری ندارد نگهداری کرد و باید گفت که این یک گفته ی اشتباه است. در حقیقت زاموفیلیا را می توان در نور کم نگهداری کرد، اما رشد و شادابی این گیاه در مناطقی با نور متوسط رو به زیاد بیشتر است.
برگ های زاموفیلیا اگر در معرض تابش مستقیم آفتاب بخصوص در مناطقی که آفتاب مستقیم و تند است قرار گیرد دچار سوزندگی می شود. بنابرین از نور غیر مستقیم استفاده کنید. در مناطقی که نور کم است می توان از نور فلوئورسنت برای تامین نور مورد نیاز گیاه استفاده کرد.
مهندس نیلوفر مسیبی
کارشناس ارشد گیاه پزشکی